Tisell ładniejsze mechanizmy montuje w zegarkach, i z tego co widziałem ze zdjęć w internecie, inny jest dekielek (ma tylko otwór na widok balansu).
Bo to jest wersja z ręcznym naciągiem, wersja ST17 taka jak Alpha stosuje w swoim "anzugowcu". Dekiel też jest takiego samego konceptu.
Zaraz się spytam Chana czy to nie jego robota
To weź też dla mnie tą podrupkę.
Będę pielęgnował swoją nienawiść
Tisell ładniejsze mechanizmy montuje w zegarkach, i z tego co widziałem ze zdjęć w internecie, inny jest dekielek (ma tylko otwór na widok balansu).
Bo to jest wersja z ręcznym naciągiem, wersja ST17 taka jak Alpha stosuje w swoim "anzugowcu". Dekiel też jest takiego samego konceptu.
nieźle ale generalni fajny zegarek... Ej a ta Chińska Rodina nie była na jakimś automacie..? Coś mi świata
To weź też dla mnie tą podrupkę.
Będę pielęgnował swoją nienawiść
Najchętniej szarego.
Też kcem, weźcie mnie też
Są niebieskie?
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
A macie fotki... no jakby to powiedzieć fotki z innej perspektywy tego zegarka - przypuszczam że Tisell bardziej się postarał z kopertą niż Rodina...
Byłoby dość ciężko, bo Rodina ma kopertę wypasioną tak że bania mała. Weź moją reckę poszukaj, robiłem makro sporo - nie ma się do czego doczepić, nawet jak się człowiek stara.