#1 Wysłany: 2010-05-18, 13:37 Techne- ciekawe chrono na znanym ST19
Tego gościa chyba jeszcze na CW nie było.
Tak sobie grzebiąc w globalnym śmietniku(a każdy z nas wie, że śmietniki lubimy ) zwanym internetem, natknąłem się na świetne designersko i technicznie chronografy, oparte na ST19.
Oferowany jest jeden model- Sparrow Hawk. Zwróćcie uwagę na fajnie wykończoną, satynową kopertę zwieńczoną cudaczną koronką z logiem producenta. Do tego nato w różnych wersjach kolorystycznych, ew. w opcji meszyk, albo jakiś skórzak. Jedyny minus to cena- od ok. 400 dolków, zapewne plus Vat i cło. A mogło być tak pięknie...bo normalnie ręka zadrżała IMO, fajniejszy zegarek od ZUANa(Darku nie bij ).
Obadajcie stronkę i dzielcie się bracia i siostry wrażeniami
tarcza trochę przypomina modowe tarcze do seiko od yobokies ale w ogólności fajny łocz. Z ceną poniżej 1k pln z wszystkimi opłatami na pewno znalazłby chętnych
tarcza trochę przypomina modowe tarcze do seiko od yobokies ale w ogólności fajny łocz. Z ceną poniżej 1k pln z wszystkimi opłatami na pewno znalazłby chętnych
Może nie tyle tarcza przypomina co wskazówki żywcem od yobokies wzięte Ale pasują mu. No właśnie- ceeeena
Cena też nie jest jakaś straszna ... To poziom Poljota chrono ...
No tak, ale świadomość, że mogę mieć ST19, np. w Louisie, nie pozwoliłaby mi chyba kupić czegoś 2 razy droższego Chociaż jakby tak pomyśleć, to kupuje się wiele zegarków z tym samym mechem, a parę nawet razy drożej...będę miał nad czym myśleć, bo design parszywie mi się podoba. Może z czasem pojawi się na eBay'u. Zobaczym.
@Maxio- dzięki, nie pomyślałem o YT No i świeci w pytę!
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2010-05-18, 18:06, w całości zmieniany 1 raz