Pvd dobrze położone ciężko usunąć chyba że papierem ściernym lub dremelkiem
^^^A to kuwa to nie opinia???
Tylko informacja o tym że dobre PVD ciężko się zdziera (o czym już czytałem szukając info o zegarkach pvd) . Skąd kuwa mam wiedzieć czy PVD w chińczykach jest dobrze położone czy nie i jakiej jakości jest powłoka w konkretnie chińskich zegarkach? Dlatego nadal ciekaw jestem opinii kogoś kto zegarek nosił dłużej niż miesiąc i spotkał na swej drodze np futrynę.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#19 Wysłany: 2013-09-24, 11:32
Ja to widocznie jestem słabo miarodajny , miałem czarną MM i nosiłem ją z przerwami z rok czasu , miałem złotą to też powłoka pvd i również w trakcie zwykłego noszenia nie było problemu z powłoką. Z innej też usuwałem pvd i jest mozolna robota jak ma się tylko ścierny papierek i mało cierpliwości .
Nie uderzam własnymi zegarkami o futrynę , kilka razy upadł mi jakiś zegarek ale nie w pvd.
To jest jasna informacja , czy nadal zawile ?
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#20 Wysłany: 2013-09-24, 22:25
Rudolf, bo ty jesteś komercyjny sprzedawczyk i twoja opinia to jak u pana Mirka Handlarza.
Napisz jeszcze że twoje maryny nosiła starsza pani do kościoła i w krótkie trasy
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka