Kolejne pytanko mam. Jestem blisko decyzji o zakupie. Chciałbym zasięgnąć opinii osób doświadczonych w zakupach za granicą. Za ile można najtaniej dostać DW-5600??
Blaz [Usunięty]
#107 Wysłany: 2013-01-21, 16:21
Generalnie od jakiegoś czasu ceny G-shocków na ebayu są mało atrakcyjne lub w ogole nie mogą konkurować z tymi z Polski. Z jakiego powodu - nie wiem.
DW-5600 dostaniesz na ebayu w HK za około 200 PLN z wysyłką po około 2 tygodniach czekania. W Polsce za 220 PLN po 2 dniach. Sam nie wierzę, że to piszę, ale lepsza oferta jest w Polsce.
Generalnie od jakiegoś czasu ceny G-shocków na ebayu są mało atrakcyjne lub w ogole nie mogą konkurować z tymi z Polski. Z jakiego powodu - nie wiem.
DW-5600 dostaniesz na ebayu w HK za około 200 PLN z wysyłką po około 2 tygodniach czekania. W Polsce za 220 PLN po 2 dniach. Sam nie wierzę, że to piszę, ale lepsza oferta jest w Polsce.
gdzie kumotr taką dobrą cenkę namierzył, bo jak tak patrzę to wydają się dziś mało atrakcyjne
_________________ Let's watch!
Blaz [Usunięty]
#109 Wysłany: 2013-02-05, 09:42
W tej chwili nie ma już tej oferty, ale na ebayu cały czas są za około 220 zł.
Cała pierwsza strona to zakręcane dekle, późniejsze modele to już tylko kolejne reedycje (a trochę ich było ). Pierwsza prawdziwa nowość to dopiero GW-5000 jeśli mnie pamięć nie myli.