CZekaj, jutro powiem że trzeba 10 zeta wpłacić bezzwrotnie - i zobaczymy
Ty tu Krzychu nie strasz opłatami za spamerkę tylko powiedz coś lepiej o Racerze Bo jak mi kolejne fajne chrono wypuścicie to plany będę musiał znowu zmieniać
Pies czy kot?: kot
Wiek: 54 Dołączył: 12 Mar 2013 Posty: 278 Skąd: Gród Maciara :(
#69 Wysłany: 2013-09-04, 06:56
No to rodzeństwo dla Żubra będzie. Jak na razie bardzo mi się podoba. Dla mnie na urodziny w przyszłym roku proszę o rezerwację numeru 44. Dziękuje i pozdrawiam.
_________________ GG Kosmonauta, GG Żubr, Xicorr FSO M20, Deep Blue Jugg II, TAO, Adriatica, Timex i takie tam pierdoły.
Jak to zwyikle ze starymi, muszę się ciut przyczepić - a mianowicie do kolorystyki, bardzo współczesnej i bardzo nie wintydżmotocyklowej. Jak widać na licznych w Google - grafika fotkach, Sokoły były (są dziś) zielone, czarne, wiśniowe z budyniem... ale zupełny brak niebieskich. Wiem, że zielona tarcza wyglądałaby dość "metro", wiśniowy będzie Żubr, ale może czarny (z "budyniowymi" indeksami i może znaczkiem "CWS"). A dodam tu, że wersja wojskowa nosiła nazwę CWS M III (często rozumiane jako 111, warto wpisać w Google grafika "sokół 1000 m 111"). Jak wielu Kumotrów wie, w ukazującym się co dwa tygodnie Wielkim Leksykonie Uzbrojenia "Wrzesień 1939" zeszyt z 31 października ma być poświęcony Sokołom 600 i 1000.
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-09-09, 18:01, w całości zmieniany 5 razy
Wiem wiem, próbowałem różnej kolorystyki, takiego mocno vintagowego wyglądu też, ale nie było takiej mocy jak przy niebieskim No i koperta zachęca do nowoczesności.
Tworząc jakiś projekt chce żeby podobał się on jak największemu gronu odbiorców. Jak widać po reakcji chyba się udało, bo zamazany render cieszy się popularnością Czerń, czy khaki może podobać się grupce zapaleńców, a jak chłopaki wykładają konkretną kasę na projekt to chciałbym żeby on się sprzedawał a nie leżakował gdzieś w magazynie