Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#19 Wysłany: 2014-01-04, 19:27
Fajny,nie wiedziałem że w Krakowie robili zegary niestety pewno z naciskiem na "robili"
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
....eee, nadal robią
Kiedyś był gdzieś na kiziowym forumie temat, chyba Aronusa, a firma mało znana bo zegary są pewnie małym promilem produkcji.
TU ich stronka.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#21 Wysłany: 2014-01-04, 20:21
Może forumowca tam zamówimy
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Wiek: 77 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 1873 Skąd: WOT
#22 Wysłany: 2014-01-04, 22:10
No, tośmy się pośmieli... a teraz poważnie - czy byłoby wśród PT Kumotrów zainteresowanie takimi zegarami (jest też "Sirius" radio z czerwonymi i niebieskimi sektorami)? Oczywiście, mogę dowiedzieć się o cenę, ale może poważniej byłoby, gdyby takie zapytanie poszło ze strony G.Gerlach i może udałoby się zorganizować zakup zbiorowy (ale wszystko to, jak sądzę, jest w dużej mierze zależne od ceny)?
#24 Wysłany: 2014-01-05, 11:16
Coś mi mówi że to nie są tanie rzeczy.