Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#38 Wysłany: 2013-08-20, 10:23
Ja mam rowniez Getata. Nie mam porownania z innymi Marynkami bo ta jest moja pierwsza i jedyna i jestem bardzo zadowolony. Jedyne do czego moge sie przyczepic minimalnie nierowno nalozona luma na indeksach 10 i 11 (swieca slabiej niz pozostale). Poza tym jest super, na pochwale zasluguje bardzo fajny pach - moj to wooden vintage brown.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#40 Wysłany: 2013-08-20, 10:34
KamilZlg napisał/a:
No właśnie, ale pytanie brzmi: czy rzeczywiście tam są zegarki lepszej jakości, a jeśli tak, to na czym ta lepsza jakość polega?
Swoją drogą, bardzo ładny zegarek!
Nie wiem, ale Getat chwali sie na swojej stronie, ze przed wysylka sprawdza dokladnosc mechanizmow w 6 pozycjach. Nie wiem czy to prawda, ale moja Maryna jest bardzo dokladna, robi ok +2s/dobe.
Tak, to prawda. Bo pani Wenping bierze te maryny z fabryki, potem je rozkłada na czynniki pierwsze i spryskuje takim specjalnym chińskim perfumem. Składa potem to do kupy i dlatego ma najlepszą jakość.
[ Dodano: 2013-08-23, 22:33 ]
przecież to ten sam zegar co u manbushije
tyle, że wenping doliczy za paypala
Kamil - przestań kombinować i kup w końcu ten zegarek.
Tak, to prawda. Bo pani Wenping bierze te maryny z fabryki, potem je rozkłada na czynniki pierwsze i spryskuje takim specjalnym chińskim perfumem. Składa potem to do kupy i dlatego ma najlepszą jakość.
[ Dodano: 2013-08-23, 22:33 ]
przecież to ten sam zegar co u manbushije
tyle, że wenping doliczy za paypala
Kamil - przestań kombinować i kup w końcu ten zegarek.
Właśnie kup a Segoy za dopłatę lumę ci wypełni
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos