Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#24 Wysłany: 2013-08-22, 20:09
Naprawdę długi czas się zastanawiałem w morderczym upale czy dać mu zarobić na piwo ponieważ pytałem się głownie czy ma jakieś szwajcarskie te drogie specjalnie dla konesera nie byle jakiego , lecz on mi jednym słowem że tylko ruskie trzymając w ręce tego rozbebeszonego specjalnie na ta okazje Smithsa.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 6 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1136 Skąd: Szczecin
#28 Wysłany: 2013-08-24, 16:14
ALAMO napisał/a:
Smiths to marka która zawsze robiła bardzo dobre zegarki. W któryms momencie - aż za dobre, dlatego zdechli byli aż do ich reinkarnacji obecnej.
Mechanizm wykonany z naprawdę doskonalych materiałów, 27.CS mam dwie sztuki.
Trochę off, może się starzeję już.
Załamuje mnie to, że prawie wszystkie DOBRE firmy już padły, albo obniżają loty, nieważne w co produkują - przeżywa głównie chłam i marketingowa padaka. Cenowa konkurencja rozwija, ale czy ten rozwój jest aby na pewno w kierunku pożądanym? Większość nie ma racji bo g***o wie. Dobra dla każdego. W sumie liberalna odmiana komuny
Komuś to pasi, kasa się tłucze, biznes się kręci. Fala inaczej.