Ktoś już kupował na tej stronie, są godni zaufania?
Shipping darmowy do Polski to wychodzi na to, że by mnie kosztował tylko 80 euro?
Widzę, że przez PayPal można płacić. Nigdy nie kupowałem przez internet z obcej strony internetowej... Mogą czekać mnie jakieś niespodzianki po zamówieniu?
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#2 Wysłany: 2013-08-19, 02:53
Sklep sprawdzony, sam kupiłem parę sztuk.
Ship darmowy, tylko koniecznie trzeba wybrać Registered Parcel Shipping jako sposób wysyłki i dobrze jeszcze potwierdzić ten wybór mailem. Czas oczekiwania sie wydłuży do ok. 2-3 tygodni, ale w przeciwnym wypadku wyślą kurierem (DHL/Fedex), też za darmo, ale w tu niespodzianki przy odbiorze pewne
Co nie znaczy, że zwykłą pocztą ich na pewno nie będzie, ale jest duże prawdopodobieństwo, że jednak nie
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#5 Wysłany: 2013-08-19, 09:13
Dzięki Panowie
[ Dodano: 2013-08-21, 20:33 ]
Panie Tomku, a powiedz mi proszę jak tam jest z wysyłką (darmowa/płatna)?
Kolor tarczy ma znaczenie? Słyszałem, że czarna pasuje do wszystkiego, a biała głównie do eleganckiego ubioru, jasnych koszul. Jest na to jakaś zasada, czy jak kto lubi? Jaki kolor tarczy sam byś wybrał?
Panie Tomku, a powiedz mi proszę jak tam jest z wysyłką (darmowa/płatna)?
goTomek napisał/a:
Ship darmowy, tylko koniecznie trzeba wybrać Registered Parcel Shipping jako sposób wysyłki i dobrze jeszcze potwierdzić ten wybór mailem. Czas oczekiwania sie wydłuży do ok. 2-3 tygodni, ale w przeciwnym wypadku wyślą kurierem (DHL/Fedex), też za darmo, ale w tu niespodzianki przy odbiorze pewne
_________________ "Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Pies czy kot?: pies
#9 Wysłany: 2013-08-22, 14:35
Emre napisał/a:
free...
Dziękuję
Kolor tarczy ma znaczenie? Słyszałem, że czarna pasuje do wszystkiego, a biała głównie do eleganckiego ubioru, jasnych koszul. Jest na to jakaś zasada, czy jak kto lubi? Jaki kolor tarczy wam bardziej odpowiada?
Pies czy kot?: pies
#11 Wysłany: 2013-08-22, 14:43
Nie znam się na zegarkach, a nie chcę wyjść na wieśniaka hehehe Ok. wezmę sobie twoją radę do serca.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#12 Wysłany: 2013-08-22, 16:17
marakesz500 napisał/a:
Jaki kolor tarczy wam bardziej odpowiada?
Se policzyłem i mam tak mniej więcej po równo jasnych i ciemnych, z tym że białych więcej niż czarnych
Bierz co Ci sie podoba i tak za chwilę dokupisz drugi w innym kolorze, potem kolejny i juz poleci
Miałem ten model o którym piszesz, akurat czarny, ładny był, ale szkło brudziło się od patrzenia, a na czarnym tle każdy paproszek czy tłusta plamke od razu było widać.
Strasznie mnie to wkurzało i sprzedałem. Więc tego akurat mocno polecam białego, czarnego se np. bambino później kupisz
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#13 Wysłany: 2013-08-24, 06:58
marakesz500 napisał/a:
Emre napisał/a:
free...
Dziękuję
Kolor tarczy ma znaczenie? Słyszałem, że czarna pasuje do wszystkiego, a biała głównie do eleganckiego ubioru, jasnych koszul. Jest na to jakaś zasada, czy jak kto lubi? Jaki kolor tarczy wam bardziej odpowiada?
Dobrze słyszałeś
Kolor ma takie samo znaczenie jak rodzaj biżuterii, zakładanej do każdej z kolejnych damskich kreacji.
Zegarki to nasza biżuteria i sposób jej dobierania do odzienia nie powinien być przypadkowy, choć niektórzy preferują odstępstwa od normy, ale to są przeważnie ludzie obrzydliwie bogaci, lub na stołkach co na jedno wychodzi
goTomek piękny ten Orient.
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-08-24, 07:00, w całości zmieniany 1 raz
Zegarki to nasza biżuteria i sposób jej dobierania do odzienia nie powinien być przypadkowy, choć niektórzy preferują odstępstwa od normy, ale to są przeważnie ludzie obrzydliwie bogaci, lub na stołkach co na jedno wychodzi
Popatrz, popatrz ile tu u nas na forumie obrzydliwie bogatych na stołkach