A ja mam oryginalną kopertę od silix'a rolka eksplorer'a muszę tylko znaleźć "orginalną" chińska etę i dać w Chronostarze zrobić "orginalna" tarczę - czuję się jak w dziele Witkacego
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#126 Wysłany: 2013-08-20, 21:51
MirekArican napisał/a:
ALAMO napisał/a:
To może być dobre - stay tuned
A ja mam oryginalną kopertę od silix'a rolka eksplorer'a muszę tylko znaleźć "orginalną" chińska etę i dać w Chronostarze zrobić "orginalna" tarczę - czuję się jak w dziele Witkacego
Może o czymś nie wiesz... A chłopaki drą łacha.
TA KOPERTA TO ORYGINALNA KOPERTA Z FABRYKI PANERAI.
Bez podtekstów.
_________________ Skate or die!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Podsumowując łopatologicznie...
Czym innym jest zakup produktu z logo znanego producenta, szczególnie wyglądającego na bardzo podobny do oryginału.
A zupełnie inną sprawą jest budowanie zegarka z części (nawet znanych producentów), według własnego pomysłu, a nawet oznakowanie własnym logo. Tutaj nie ma udawania, że mamy co innego...
Tutaj Krwawy Hegemon pokazuje efekt swojej krwawicy, a jeśli ktoś chce podyskutować nad ilością ą i ę w zdaniu wielokrotnie złożonym, oraz kto był pod Lenino - to wątek poboczny znajduje się w koszu.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2013-08-22, 08:42, w całości zmieniany 1 raz