#1534 Wysłany: 2013-06-28, 09:27
Nawet na tych fotach robionych jak sadze przez producenta chyba martwa Panga wyglada to zachecajaco.
Co do szczegolow typu data to ja jeszcze np. nie wiem czy z data czy bez - musialbym zobaczyc finalny produkt z data. Maja byc 2 wersje wiec w sumie poczekam i wybiore pozniej. Idealem na czarnym tle kola z datami bylby napis w kolorze lumy a nie bialym - pisal o tynm Prezesso.
Okno daty prostokatne mam nadzieje jak w projekcie - bo gdzies mi mignal pomysl okraglego - nienawidze tego w zegarkach C.Warda np. brrrr
Nadruk na tarczach caly czas chyba ten co poprzednio czyli zbyt zloto-zolty anie vibntage bez. Pewnie to te same tarcze, ale wrzucam w uwagi, zeby temat koloru lumy nie uciekl, bo dla mnie to ona bedzie robila w duzej mierze klimat.
Wzor na deklu swietny - oby byl nieco glebiej grawerowany a nie tylko "wypiaskowany"
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2013-06-28, 09:47, w całości zmieniany 4 razy
Spinner, jak się tylko z wysyłkami ogarnę to zadzwonię, teraz to nie wiem jak się nazywam. Z jednej strony wysyłki, z drugiej koordynacja innych projektów, sprawdzanie dokumentacji wykonawczej i milion innych spraw...łep mi pęka...a prezes na wywczasach sobie siedzi.
Jest ładny, ale dupy nie urywa, Brakuje mu tego "czegoś" na tą chwilę. Jak będzie złożony to powinno być lepiej bo wskazówki mogą zrobić całą robotę.
Koperta cała satynowa ? Ja bym dał lunetę polerowaną.
#1545 Wysłany: 2013-07-02, 12:51
Albo w ogóle wywalić opisy literowe a kierunek N po prostu oznaczyć w jakiś wyróżniający sposób. Chociaż sam napis NAVIGATOR sugeruje jak orientować i czytać dekiel.