Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#20 Wysłany: 2010-04-28, 13:10
Kumotrowie, w jakim czasie po wysłaniu zamówienia yoybuy wysyła maila z danymi do przelewu Zamówienie złożyłem wczoraj późnym wieczorem (wg. Czasu Pekińskiego było troche po 8 rano). Do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi na maila
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#22 Wysłany: 2010-04-28, 22:21
Dzięki bardzo wszystkim za pomoc
Kasa już wysłana, teraz czekam aż pośrednik kupi zegarki
Mam jeszcze takie pytanie – zamówiłem 2 zegarki – Seagulla i Pekińczyka z małą sekundą. Dolar poszedł w górę i na paypalu aktualnie mam 71zł – wystarczy na wysyłkę (dwóch zegarków w jednej paczce) pocztą lotniczą (registered air mail)
#24 Wysłany: 2010-04-29, 20:42
Kumotrowie, w jakim czasie od przelania kasy pośrednik kupuje towar na taobao
Kasę wysłałem wczoraj wieczorem, nad ranem dostałem taką wiadomość: „Dear friend,
I have received the money, we will pick them for you”
Wchodząc na stronę z zegarkami, które zamówiłem, widzę że nie zostały jeszcze dla mnie kupione
Wiem, że marudzę ale czekam już na moje dwa pierwsze Chińczyki jak na szpilkach – wciągnęliście mnie Kumotrowie w podrupki , z czego jestem bardzo szczęśliwy
Ostatnio zmieniony przez bow 2010-04-29, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#28 Wysłany: 2010-04-30, 19:44
Nie chcę was smucić, ale podobnież są duże opóźnienia z wysyłkami z powodu wstrzymania tydzień temu wysyłania z powodu pyłu wulkanicznego, co powoduje, że najpierw trzeba wysłać wysyłki zaprzeszłe, potem przeszłe, a następnie obecne...
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy