Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#54 Wysłany: 2010-04-26, 20:24
Witam,
PS.
Sylwek - brales oba zegarki w jednej przesylce, czy prosiles o osobny transfer
Nie wiem, czy bardziej sie oplaca kalkulowac nizsze koszty przesylki i liczyc na szczescie, ze na cle pojdzie "bokiem", czy tez organizowac dwie paczki
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#55 Wysłany: 2010-04-26, 20:32
Brałem w jednej przesyłce z opcją wysyłki zwykła rejestrowaną pocztą lotniczą.
#56 Wysłany: 2010-04-26, 21:13
Gratuluję i szczerze zazdraszczam
Ja do tego zakupu podchodzę jak pies do jeża
Ale jak czytam co napisałeś, że czekasz na wynik aukcji to oznacza, że na taobao są licytacje?
Czyli że te ceny np. 370 yuanów to cena wywoławcza?
Myślałem, że to coś jak kup teraz?
Czyli podaję w formularzu pośrednikowi aukcję i że np. 1 sztukę poproszę wpłacam kaskę i nic czekam zwyczajnie jak do domu przyjdzie .
ale ten pierwszy posrednik (i w ogole sposob poruszania sie po jego stronie i komunikacji poprzez nia) mnie zdecydowanie odpowiada.
A na yoybuy najpierw zaplacilem, a potem mi napisali, ze zegarka tego juz nie ma w sprzedazy i kazali sobie wybrac cos podobego. Zrobilem tak i teraz czekam na ich ruch.
Na taobaonow jeszcze mi sie to nie zdarzylo i bede sie trzymal tego posrednika...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64