Szanowny użytkowniku. Jeśli nie podoba Ci się powyższy Regulamin, to napisz sobie inny. Na tym forum obowiązuje ten Regulamin i twoje zdanie na jego temat szanujemy tak mocno, że aż jest to nam obojętne.
Szanowny użytkowniku. Jeśli nie podoba Ci się powyższy Regulamin, to napisz sobie inny. Na tym forum obowiązuje ten Regulamin i twoje zdanie na jego temat szanujemy tak mocno, że aż jest to nam obojętne.
Wobec powyższego proponuję jeszcze przykleić pierwszy post z tego działu i nie zawracać sobie głowy spamerką ciemnych kulisów, zaś tytuł <Pomocna dłoń Admina> zmienić na <Pięść Admina> albo jakoś podobnie
_________________ Pozdrawiam
Szymon [Usunięty]
#593 Wysłany: 2013-06-04, 15:26
korikolo napisał/a:
zaś tytuł <Pomocna dłoń Admina> zmienić na <Pięść Admina> albo jakoś podobnie
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-06-04, 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Wobec powyższego proponuję jeszcze przykleić pierwszy post z tego działu i nie zawracać sobie głowy spamerką ciemnych kulisów, zaś tytuł <Pomocna dłoń Admina> zmienić na <Pięść Admina> albo jakoś podobnie
A ja ci proponuję kilka dni urlopu przy następnym tekście jak wyżej. Stoi umowa?
Cezar, ty byś miał boś recydywista - oni zawsze mają gorzej
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2013-06-04, 15:43, w całości zmieniany 2 razy
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
A ja ci proponuję kilka dni urlopu przy następnym tekście jak wyżej. Stoi umowa?
Stoi - przepraszam troszkę mnie poniosło
_________________ Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez korikolo 2013-06-04, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Szymon [Usunięty]
#598 Wysłany: 2013-06-04, 22:20
korikolo napisał/a:
Stoi - przepraszam troszkę mnie poniosło
No. A teraz chodź pogadać o zegarkach do innego działu
3) We wszystkich działach Bazaru (Sprzedam, Kupię, Oferty Niezegarkowe) pisać może tylko użytkownik mający minimum 69 postów i którego konto istnieje co najmniej 2 miesiące. Jednocześnie limit okrągłej liczby 69 postów zostaje zniesiony dla tych użytkowników, których konto istnieje minimum rok.
a ja istnieję już ponad rok, ale na bazarze pisać nie mogę.
Sprzedawać akurat na razie nie mam zamiaru, bo i nie mam czego, ale bardziej boli mnie, że w wątkach pisać nie lza, już mi jedna okazja przepadła przez to. A i pochwalić nie ma jak.