#7 Wysłany: 2013-05-19, 22:56
No no no, zapowiada się ciekawie Fajne te mołnie. Szkoda że 3602 nie ma tego szlifu moskiewskiego. Sam szukam jakieś 3602 funkel nówka mało śmiganej, a ta mikroregulacja fajnie się prezentuje.
Tez były rolki na podstawie Corte ale bez sekundnika...
Chętnie był wbił jakiegoś Angelusa 240 (lub inny) albo jakiegoś 8dniwego AS... Ale, ale albo nie umiem znaleźć albo powyżej 600$ (już mówię o tańszych AS) Angelus około +1000$
Cały dekiel to do Unitas (bo to szkaradne jak cholera) ale molnia z szlifem i mikro-regulacją nawet, nawet... W weekend muszę porządne fotki porobić - sam się denerwuje że na tych powyżej nic nie widać...
Mam jeszcze parę tych starych molni do 1950 z szlifem co wygląda jak ten w cortebert 620 ale szkoda mi ich aby przerabiać na naręczne...
Mam coś takiego z porcelanową tarczą która się sypie... (36mm) jak nówka - dokładność 10-15sek margines błędu... i prawdziwe syntetyczne rubiny
Dziś również przyszła mi ochronka na koronkę (od Athaya) zdjęcie porównawcze z oryginałem
Ostatnio zmieniony przez MirekArican 2013-05-23, 22:22, w całości zmieniany 1 raz