Pewnie, że fajny. I pewnie starszy od niektórych na forum .
To TIMEROY CS z lat 70-tych. Na valjoux 7734.
Jakieś dodatkowe informacje potrzebujecie?
_________________ Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Szymon [Usunięty]
#62 Wysłany: 2013-04-22, 07:38
xylog napisał/a:
Pewnie, że fajny. I pewnie starszy od niektórych na forum .
To TIMEROY CS z lat 70-tych. Na valjoux 7734.
Jakieś dodatkowe informacje potrzebujecie?
Głos eksperta zawsze w cenie Dzieki xylog za info - resztę jak będe chciał to wyszperam.
7734 to chyba to czego klonem jest sowieckie 3133 - dobrze pamiętam?
Ogólnie fajny zegarek - faktycznie gdyby nie był złoty byłby jeszcze fajniejszy.
Przykro mi, ale nie wiem. Nie wiem ile będą kosztowały, nie wiem co jest na niebieskim ringu, że tak błyszczy.
I pewnie niewiele więcej będę wiedział przez najbliższy miesiąc,
I nawet nie mogę powiedzieć "Do zobaczenia z Zgierzu"
Za to w miarę możliwości będę zdawał wam relacje z prób zakupu maczety, potem prób jej użycia w celu zapewnienia surowca naszym pachorobom
Ostatnio zmieniony przez xylog 2013-04-22, 10:58, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2013 Posty: 1077 Skąd: Warszawa
#66 Wysłany: 2013-04-22, 11:07
Bon voyage zatem.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#67 Wysłany: 2013-04-22, 12:07
xylog napisał/a:
będę zdawał wam relacje z prób zakupu maczety, potem prób jej użycia w celu zapewnienia surowca naszym pachorobom
Hanibal i rzeźnik źwierzaków
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
I ja nic więcej nie wiem, ale postaram się w przyszłym tygodniu popytać.
A maczety nie kupiłem, wizyta u kowali wypadła z programu. Mam co prawda jakiś kozik, ale nie jest to klasycza maczeta. Tak więc tym razem waranom się upiekło. Ale surowca na parę pasków starczyłoby, gadziny miały po 2,5 m. Fotki później, bo tu kiepskie łącze