niebieska, granatowa dla mnie jeden ciul - jestem prawie daltonistą
bardzo mi się podoba zestawienie niebieskiego z pomarańczowym ale nie u mnie na nadgarstku niestety.
zupełnie nie moja bajka - połączenie stali ze złotem psuje ten zegarek
#26 Wysłany: 2010-04-18, 10:43
Prawdopodobnie będę miał taki jeden egzemplarz.
Ostatnio zmieniony przez sergserg 2010-04-18, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#27 Wysłany: 2010-04-18, 10:46
Wiem, że może nie było czasu na zapoznanie się z regułami naszego forum, ale nie tolerujemy tutaj obchodzenie Punktu 2 Regulaminu Bazaru, czyli sprzedaży zegarków przez userów z powyżej 20 postami. To tak na przyszłość.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-04-18, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
sergserg [Usunięty]
#28 Wysłany: 2010-04-18, 10:51
Blaz napisał/a:
sergserg napisał/a:
Prawdopodobnie będę miał taki jeden egzemplarz. Jeśli ktoś jest od razu chętny, poproszę PW.
Wiem, że może nie było czasu na zapoznanie się z regułami naszego forum, ale nie tolerujemy tutaj obchodzenie Punktu 2 Regulaminu Bazaru, czyli sprzedaży zegarków przez userów z powyżej 20 postami. To tak na przyszłość.
Przeczytałem Regulamin Bazaru przed, ale to co napisałem wyżej, to jest informacja, nie oferta (wg mnie). Nie ma ceny ani pewności. Niemniej przeedytowałem powyższe.
Blaz [Usunięty]
#29 Wysłany: 2010-04-18, 10:54
Mieliśmy kilku takich userów, którzy natychmiast po zarejestrowaniu się pisali wprost lub pokątnie o swoich ofertach, dlatego jesteśmy na to wyczuleni. Dziękuję więc za poprawkę.