Kumotry, potrzebuję podpowiedzi: czy jest jeszcze do dostania w regularnej sprzedaży Wired AGAV014 Chrono (foto z sieci):
Najchętniej w tej, ale niekoniecznie, kolorystyce.
Szukałem na Rakutenie, ale nie ma. Na higuchi takie krzaki, że oczopląsu dostaję, a i tak nie ogarniam
Myślę nad takowym chrono Seiko lub Wired lub ew, Marinkę (totalnie inna stylistyka) Dwóch nie kupię bo kasy nie starczy.
Jeśli nie ten model, to może podpowiecie jakiś inny? W sumie... chętnie może kwarcok niedrogi właśnie
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2013-03-27, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60 [Usunięty]
#2 Wysłany: 2013-03-27, 18:45
W tym kolorze nówki nie kupisz.
Koniec, kropka.
Taki jeszcze jest świetny ale też raczej nie do kupienia: SCEB015
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 544 Skąd: Białystok
#6 Wysłany: 2013-03-27, 19:07
Woytec60 napisał/a:
Niedrogi a świetny i dobrze wykonany.
ale ten vintage i tak go bije na łeb
Hogg, w innych kolorach idzie jeszcze je kupić, bodajże z japonii poprzez pośrednika, ale gdzie dokładnie i jak to Ci nie powiem. W miarę fajne są jeszcze wersje biało czarna i taka szaro niebieska.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#7 Wysłany: 2013-03-27, 20:39
LukasVanElvis napisał/a:
Woytec60 napisał/a:
Niedrogi a świetny i dobrze wykonany.
ale ten vintage i tak go bije na łeb
Hogg, w innych kolorach idzie jeszcze je kupić, bodajże z japonii poprzez pośrednika, ale gdzie dokładnie i jak to Ci nie powiem. W miarę fajne są jeszcze wersje biało czarna i taka szaro niebieska.
Vintage rządzi Uwielbiam te oldschoolowe klimaty sejkowe.
Woytec60 : poniekąd zainspirowałeś mnie do zainteresowania się Wiredem już jakiś czas temu Możesz mi na PW napisać co to za model i gdzie/za ile go kupić? Pozdrawiam
Woytec60 [Usunięty]
#8 Wysłany: 2013-03-28, 07:36
Mogę i tu, to nie tajemnica
Chodzi oczywiście o czarny co jest na fotce Cezara?
To AGAW401 i kupić go możesz raczej tylko na Rakutenie.
http://global.rakuten.com...&tl=0&k=AGAW401
Mnie załatwił go skądś tam japoński sprzedawca z ebaya (od którego kupiłem wcześniej kilka zegarków) i sprzedał prywatnie, poza serwisem.
Miało być dwa, dla mnie i Cezara właśnie ale załatwił jednego więc odsprzedałem wyżej wymienionemu
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-03-28, 07:37, w całości zmieniany 1 raz