Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#18 Wysłany: 2010-04-11, 20:34
Pozazdroscic to malo pogonic kota Kotu to troche za duzo , Laxygen ?? lazanki ??
Nie ja przez szczerosc i zazdrosc - nienawidze hejtuje a i zazdraszczam .
Dzieki za fotki werku sa bezcenne , cos tak czulem ze beda bajecze dawno temu by na Allegro za 4k i byla fotka werku
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#21 Wysłany: 2010-04-12, 03:18
Co ja mogę więcej powiedzieć, już w innym temacie napisałem, że jakbym zobaczył tą aukcję wcześniej, to dzisiaj ten zegar stałby u mnie
Kocie byłeś szybszy - gratuluję i jednocześnie szczerze nienawidzę
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Coż pisać cudo, które na żywca wygląda jeszcze piękniej
Gdyby mnie Pan zegarmistrz nie zabił JeszczeNIeWiemIleZanieGoWezmęAleToKupaKasyBędzie to może nawet jeszcze kiedyś bym się zapytał ile za niego zechce. A może się zapytam.
Tylko ten co ja widziałem to chyba trochę nowszy bo świecił się jak psu 00 )
Piekny - a jak licencja od UN, to naprawde od najlepszych (bo U.Nardin zapisal sie w historii wlasnie chronometrami okretowymi, a nie z lekka badziewnymi zegarkami na reke).
A jak dokladnie on chodzi?
-5 sekund przez ostatnie 48 h
[ Dodano: 2010-04-13, 16:59 ]
ALAMO napisał/a:
Nienawidziłbym, gdyby nie to że nie miałbym i tak gdzie w domu postawić ...
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#28 Wysłany: 2010-04-14, 02:02
kot~ napisał/a:
ALAMO napisał/a:
Zobaczcie na numer mechanizmu ...
No właśnie, wygląda na to, że mechanizm jest znacznie starszy od "opakowania" i to z pierwszych lat producji
Ja mam taką teorię - ten jest z pierwszych lat produkcji pod nazwą Poljot, wcześniejsze z logo 1MCZZ na tarczy miały swoją numerację, z chwilą nadania fabryce nazwy Poljot, numer na tarczy i jednocześnie numer mechanizmu wyzerował się.
Zobaczcie jakieś fotki z tym zegarek ze starym logo 1MCZZ - na allegro na przykład był kiedyś taki z numerem 27595
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!