Pies czy kot?: kot
#17 Wysłany: 2013-03-06, 10:09
Svedos napisał/a:
Sylwek napisał/a:
nawet samoloty po prostej nie latają do celu
...no to gościu trafiłeś he he he, tak się złożyło że Rysiek jest nawigatorem
Jaki wstyd przed Ryśkiem
Ale we wojsku naszem polskiem krzywomierz na to głównie też mówimy, chociac może da się wylansować "kurwimetr".
A jak zabraknie prądu, to mamy agregaty
A jak zabraknie paliwa, to jeszcze bakterie z laptoków chwilę pociągną [/i]
_________________ Pozdrawiam
Lastrad
Ostatnio zmieniony przez lastrad 2013-03-06, 10:11, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
A ja wszystko zawiedzie, to jest jeszcze młode wojsko
Czezar teraz nie ma młodego wojska, są tylko szeregowi zawodowi, a to zupełnie co innego, są to żołnierze zawodowi tacy sami jak np: kapitan czy major. Mają więcej praw i mniej obowiązków.
Svedos, trafiłem jak trafiłem ,ale przecież nie powiesz mi ,że samolot z W-wy do Gdańska leci sobie dokładnie po prostej (pomijając sprawy góra-dół oczywiście)
lastrad,
Cytat:
A jak zabraknie prądu, to mamy agregaty
tjaa . zwłaszcza sobie agregat na plecy weźmie desantowiec zrzucony na tyły wroga a może jeszcze powiesz ,że faktycznie zabierze z sobą laptopa ,telefon komórkowy etc ,,
#30 Wysłany: 2013-03-06, 11:55
Ciekawostką jest, że ten kurwimetr ma tarczę podającą odległość w calach. Jeden obrót strzałki na tarczy to 39,4 (dokładnie powinno być 39,37 czyli 1000mm podzielone przez cal 25,4mm). Na tarczy jest też opis po rosyjsku "cale".