Pies czy kot?: kot Pomógł: 19 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Lis 2012 Posty: 6680 Skąd: North
#122 Wysłany: 2013-03-01, 23:24
johnny_b2 napisał/a:
Wielkie mi zdziwienie. Mozna se było policzyć. Prawie każdy mówił na co głosował a te niepewnie przez rachunek prawdopodobieństwa i tak nie zmieniłby różnicy...
I tak kupię, choć damiana wydawał mi sie bardziej elegancki
Wczoraj liczyłem krechy stawiając, z tych co deklarowali była lekka przewaga budyniu ale gros osób nie deklarowało na co głosowali plus Ci którzy głosowali a nie pisali... wynik nie był jednoznaczny
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-03-01, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Cóż Panowie.
Wybór został dokonany.
Teraz trzeba liczyć na to, że wszyscy, którzy głosowali na projekt Erolka potwierdzą to portfelem.
Nawet jednopostowcy.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#128 Wysłany: 2013-03-01, 23:44
Santino napisał/a:
Michał napisał/a:
a Wy jako administracja macie dostęp do taśm prawdy
macie...
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
No dobra. Teraz jeszcze będzie trzeba to wycenić i wykonać. Rozumiem, że o tych krokach bedzie informowane. No i kiedy zaliczki, żeby melepecic o kosmetyke projektu?
Bardzo dobry projekt wygrał. Nie było mozliwości żeby wygral inny niz bardzo dobry, bo oba były bardzo dobre
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
Pies czy kot?: pies
#133 Wysłany: 2013-03-02, 00:00
, oba projekty były superrr - gratulacje Erolek , to już trzeci projektant Po Maxiu i Damianie, który będzie mógł zrealizować swoje dzieło - znaczy cele statutowe Fundacji się wypełnia
P.S. proszę otworzyć wątek szpamerski
Ostatnio zmieniony przez mazok 2013-03-02, 00:05, w całości zmieniany 4 razy
Toyota, Nie całkiem, różnica była ok. 10 głosów na erolek. Brak info było wiecej, ale biorąc pod uwagę jak głosowali ci których znamy, to różnica nie zostałaby zniwelowana
[ Dodano: 2013-03-02, 08:41 ] Santino, kiedy mniej wiecej mozemy sie spodziewać info o kosztach i zaliczce. Macie już jakiś roadmap?