Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#20 Wysłany: 2010-04-07, 15:11
Wielka ta klamra ale wszystko razem pasuje , tylko gdzie jest Crown Guard od MM ???
#21 Wysłany: 2010-04-07, 17:54
W sumie jakby tak dziury po śrubach zalepić, to Marycha lepiej wygląda bez crown guarda.
A klamra widać, że świetnie do ręki dopasowana.
tewie [Usunięty]
#22 Wysłany: 2010-04-07, 20:55
Panowie wiecie zdjęć to ja robić dobrych nie potrafię ale musicie mi dać wierę na słowo że ten zegarek z takim typem klamry wygląda jak komplet . Zupełnie nie rozumiem dlaczego ci z OP mają takie wzory . Pewnie jakieś historyczne podłoże .
Hotwaxie klamra wygląda mniejsza niż oryginał , słowo .
Blaz - dziurki to pikuś ale na zdjęciach tego nie widać lecz ta cała wyfrezowana przylgnia jest paskudnie wykonana .
Jaro 19591 - moje paluszki są całe , ale to paskudna robota . Obrabiarka pewnie by to zrobiła w 10 min . a mnie to zajęło kilka godzin . Nie pomnę ile bo robiłem to na raty.
Najgorsze jest gwintowanie bo zwykłe gwintowniki nie chcą tego brać i jest duże ryzyko pęknięcia , a cobaltowych niestety nie posiadam , czy też innych przystosowanych do skrawania inox.
Kadarius niestety nie posiadam takiej w rozmiarze 22 , istnieje tylko ta jedna i nie jest do zbycia . Ale zachęcam wszystkich do kopiowania jeżeli się podoba. Tylko nie róbcie takich karykaturalnie szerokich języczków .
Osłonka koronki odpadła a wcześniej wyleciał bolec z tej krzywki blokady
Ostatnio zmieniony przez tewie 2010-04-13, 20:57, w całości zmieniany 2 razy