A to prawda, że każdemu, kto zagłosuje na jego projekt, Damian dołoży gratis budyń w proszku w dowolnym smaku?
Czy to Gerlachy w ramach sprawdzenia budynioszczelności będą dawali po torebce budyniu?
Nas w to prosze nie mieszać - akurat mnie i Sylwkowi się oba prodżekty podobają. Prawdę mówiąc, to ja jeszcze nawet nie głosowałem. Zaczekam do ostatniej chwili i pozwolę żeby mnie lobbowano
W temacie renderów, które znalazły się w ankiecie powiem tylko, że projekt Damiana, w którym środkowy wąż był przecięty napisami i miał kreski na sobie podobał mi się znacznie bardziej. To logo w górnej subtarczy wygląda znacznie słabiej. W nadziei, że uda się zrezygnować z grota na wskazówce i wrócić do poprzedniej wersji węży oddałem głos na Damiana
Bardzo ryzykowna jest Twoja koncepcja dla projektu forumowca.
Część zwolenników którym podoba się "budyń" ale w zasadzie weźmie ostatecznie drugiego też może przemyśleć jeszcze swój wybór
Nie wiem jak mała minimalnie może być ta limitacja, ale żeby się nie okazało że chętnych braknie.
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!