Cos Ty.Ja sie tylko zmartwilem,ze sprzedali mi w sklepie podrobke (-;
Mnie nie latwo urazic.Jestem grubawym 17 latkiem z dredami,zbierajacym zegarki oraz antyki i podpalajacego papierosa zapalniczka z lat 50.Uwierz,nie latwo mnie urazic,przez to,ze zawsze lubilem "odstawac" od spoleczenstwa ^^
Noo...
To pasujesz do tej bandy indywidułów co to w nosie mają standardy, wytarte ścieżki, i zaprogramowane myślenia Jak jeszcze potrafisz z równą radochą pokazać zegarek za zylion PLN i kupiony na targu za 5 zików, mówiąc : patrzcie jakie świetne zegarki oba! - to jestes w domu
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#19 Wysłany: 2010-04-02, 21:40
Tak wlasnie jest!Nie wazne,czy zaloze zenitha do gajera,czy pobiede na pasku uszytym z plecaka kostki,zawsze lubie poopowiadac komus o moich zegarkach i pochwalic nawet te,ktore czesto zawodza (-;
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Tak wlasnie jest!Nie wazne,czy zaloze zenitha do gajera,czy pobiede na pasku uszytym z plecaka kostki,zawsze lubie poopowiadac komus o moich zegarkach i pochwalic nawet te,ktore czesto zawodza (-;
Nooo... Co mam ci mówić ... Są miejsca gdzie w tym układzie NIE pasujesz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#21 Wysłany: 2010-04-02, 21:53
W kolekcji mam Szwajcary,Ruskie,Japonskie,Chinskie,Brytyjskie,wiec w zadnych kregach zegarkowych mnie nie wyklna.Chyba,ze mowisz o czyms innym i nie zrozumialem aluzji
Edit:z powyzszego posta moze wynikac,ze nosze pabiede na pasku z wojskowej kostki do gajera,a tak nie jest (-;
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-04-02, 22:07, w całości zmieniany 1 raz