Ale ten klocek jest przefajny i wbrew pozorom wcale nie ogromny A lepszy mechanizm to chyba in plus raczej należy odczytywać nieprawdaż?? Nie wiem dlaczego coraz częściej spotykam tu wątki gdzie jest hejt dla samego hejtu
Mirmilujesz. Mnie sie nie podoba I tyle. A z konstruktorskiego punktu widzenia nie kumam idei pakowania cieniutkiego mechanizmu do klocka. To jest mechanizm bedqcy odpowiednikiem 2892. Widziales ja kiedys w takim blaszaku? A jak tobie sie podoba, no to kto bogatemu zabroni?
Miałem 3 zegarki na 9015 i dwa z nich to były odważniki, a jeden to taki powiedzmy odważnik kompaktowy , Deep Blue np. było znacznie większe niż Boschett
ALAMO napisał/a:
nie kumam idei pakowania cieniutkiego mechanizmu do klocka.
A są jakieś większe, grubsze mechanizmy specjalnie do odważników??
Nie. Natomiast pakowanie werku który ma 3.90 mm wysokości do zegarka który ma 15 mm - to jest marnotrawstwo. Cykalby sobie w spokoju na 8215, i komu by to przeszkadzało
#25 Wysłany: 2013-02-03, 13:36
ALAMO, jakby włożyli tam 8215,to nie mógłby tyle kosztować i wtedy komuś by się koncepcja finansowa zburzyła
Nie mam pojęcia - Cave Dweller ma po prostu taki design i taki miał od początku, a design ten - jak każdy - nie wszystkim musi się podobać Na naszym forum (zresztą nie tylko na naszym) te zegarki zawsze zbierały raczej pozytywne opinie, więc dziwi mnie hejt na tą limitkę. Dla mnie zastosowanie nowszej, lepszej miyoty, z dokręcaniem i stop sekundą, przeniesienie daty na 6, to raczej zmiany pozytywne i w dobrym kierunku, co więcej - nie idzie za nimi nieuzasadniony wzrost ceny
Mówiłem ci już - mirmiłujesz.
Jaki 'hejt'
Po prostu się niektórym nie podoba. A tobie się podoba. No i chyba o to chodzi ? Wszystkim się musi podobać ?