No ale co ja Ci poradzę, że wszystko co możesz kupić w budżecie z tego zaproponowanego (albo tego co przychodzi mi do głowy) w perspektywie będzie się wiązać ze stratą finansową i szybką odsprzedażą ? Obaj nie raz byliśmy w sytuacji, że się czegoś nowego chce, nosi człowieka, siedzi się godzinami na ebayu, szuka, grzebie, porównuje, a potem i tak się kupi przysłowiowe Big Mako które po 2 tygodniach się nudzi, zaczynają przeszkadzać różne drobne pierdoły, jak brak lumy, brak dokręcania itp. No i się sprzedaje i się traci i cała zabawa od początku Za dużo tego żeśmy przerobili, żeby mako po raz kolejny wywołało wyrzut endorfin Wyluzuj, poczekaj na godzillę, w międzyczasie dozbieraj i kup jakieś coś co Ci od dawna chodzi po głowie, a kasę możesz mi na przechowanie na oszczędnościowe konto przesłać żeby na pieluchy nie wydać
O takie sobie kup - niedrogie, w razie wu bez straty sprzedasz, jak się pospieszysz to może jeszcze przed Nowym Rokiem wyślą koledzy Portugalec panda też za Tobą łaziła, a tą jak wiesz ja bierę jak się znudzi
jak się pospieszysz to może jeszcze przed Nowym Rokiem wyślą koledzy
*Jednak duupa - na trzy tygodnie majfrendy nieczynne
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek [Usunięty]
#21 Wysłany: 2013-01-31, 20:05
Iks napisał/a:
O takie sobie kup - niedrogie, w razie wu bez straty sprzedasz, jak się pospieszysz to może jeszcze przed Nowym Rokiem wyślą koledzy Portugalec panda też za Tobą łaziła, a tą jak wiesz ja bierę jak się znudzi
no ba ja odkładam kasę, fajny wesoły zegarek, dobrze wykonany, za tą kasę to naprawdę fajna propozycja miałem niebieskiego big maka na bransolecie i właśnie tego pomarańczowego na pasku od patiniego