Tak jak dla Spama tak i dla mnie gieszok wygląda jak zabawka plastikowa dla dzieciaka na pierwszą komunię
kwestia gustu
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-01-31, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#1457 Wysłany: 2013-01-31, 12:23
Rudolf napisał/a:
Spam ewidentnie szuka zaczepki
a parafrazując klasyka Mao,raz wytargane uszy już nie odrosną jak szczypiorek
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Spam [Usunięty]
#1458 Wysłany: 2013-01-31, 12:43
Ciniol napisał/a:
Rudolf napisał/a:
Spam ewidentnie szuka zaczepki
a parafrazując klasyka Mao,raz wytargane uszy już nie odrosną jak szczypiorek
...Pany... co ja poradzę, że macie wypaczone gusta
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#1459 Wysłany: 2013-01-31, 13:22
Kumotrze Rudolfie zadam to pytanie myślę w naszym imieniu :
"a będziesz ty zajoncu na zlocie wiosennym?"
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#1462 Wysłany: 2013-01-31, 18:54
heheh model Hindenburg i U 29. Pierwsza wojna się kłania " mit groSer sekunde"
[ Dodano: 2013-01-31, 18:57 ]
ale to pewnie będą zwykłe zegarki ala militarne czyli nie na zamówienie armii. Podobnie jak np. zegarek który nazywał sie "omega officer" Z wojskiem wspólna tylko nazwa officer.
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#1463 Wysłany: 2013-01-31, 19:02
Spam napisał/a:
Maras68 napisał/a:
czy głupota ludzka nie ma granic
...ale jest zapewne promil społeczeństwa któremu się takie coś podoba i świadomie to nabywa... to tak jak kupić gieszoka... wygląda jak odpustowa zabawka a multum użytkowników nie może sobie go nachwalić za funkcjonalność i o zgrozo... walory wizualne
Maras68 napisał/a:
Tak jak dla Spama tak i dla mnie gieszok wygląda jak zabawka plastikowa dla dzieciaka na pierwszą komunię
kwestia gustu
Mam nadzieję, że pisząc powyższe macie świadomość co noszą na nadgarstku dzisiejsi "wojacy" ?
_________________ The future will start tomorrow, not today.
...niestety jako jednostka wysoko aspołeczna nie wybieram się ...a tak poważnie to muszę przecież oszczędzać wątrobę
Yakovlev napisał/a:
Mam nadzieję, że pisząc powyższe macie świadomość co noszą na nadgarstku dzisiejsi "wojacy" ?
...może i tak... ja tej bakterii nie mam i mieć nie będę... kijem bym tego brzydactwa nie ruszył... już taki ze mnie typ... po prostu mnie się nie podoba i łamanie kołem tego nie zmieni... no chyba, żeby zastosować metodę pokoju 101... ale nikt tu nie jest tak okrutny...
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#1467 Wysłany: 2013-01-31, 20:00
Spam napisał/a:
...
...może i tak... ja tej bakterii nie mam i mieć nie będę... kijem bym tego brzydactwa nie ruszył... już taki ze mnie typ... po prostu mnie się nie podoba i łamanie kołem tego nie zmieni...
...
Się nie znasz, w pewnych, ekstremalnych sytuacjach G-Shock jest jedynym dobrym wyborem.
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Bierz Baron, nie ma co stękać będzie daszka jak talala Zegar fajny...
tylko rozmiar kusy, nie ponosisz, chyba że nadgarstek mały, bo te 28 mm, to istny dzidziuś jak dla dziewczęcia
na tego kurdupla może nie być wielkiego brania to i cena może rozsądna finalnie będzie...
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-02-01, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
czerwonybaron3 [Usunięty]
#1470 Wysłany: 2013-02-01, 12:40
Tylko trzeba jeszcze kase wlozyc w odnowe ... jak ta tarcza wyglada