Tylko proszę bez uwag co do wielkości kolekcji napisałem sobie nad łóżkiem słowa sszwedo: "młody i rozwojowy" i kolekcja będzie się rozwijać w coraz szybszym tempie motywuje mnie to
No pochwal się, pochwal. Tu sami swoi - nawet wyśmianie mniej boli ...
Sawim [Usunięty]
#6 Wysłany: 2009-08-28, 20:23
Cieszę się... Choć, może i nie powiniennem, ale się cieszę... Fajnie jest mieć paru współuzależnionych, mających więcej zegarków, niż jest dni w tygodniu ;P Gdzie mieszkają moje, tymczase nie zaprezentuję, bo ktoś móglby to odebrać jako chiński obóz pracy przymusowej ;P
Ps: qbapiasek - jak Ci się sprawdza ten beżowy shark? To genuine, czy może niekoniecznie?
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#7 Wysłany: 2009-08-28, 20:31
Dawajcie chłopaki te swoje,pudła, szuflady i półeczki, nie wstydzić się, każdy od czegoś zaczynał.
qbapiasek Gość
#8 Wysłany: 2009-08-28, 21:01
Sawim napisał:
Cieszę się... Choć, może i nie powiniennem, ale się cieszę... Fajnie jest mieć paru współuzależnionych, mających więcej zegarków, niż jest dni w tygodniu ;P Gdzie mieszkają moje, tymczase nie zaprezentuję, bo ktoś móglby to odebrać jako chiński obóz pracy przymusowej ;P
Ps: qbapiasek - jak Ci się sprawdza ten beżowy shark? To genuine, czy może niekoniecznie?
Niekoniecznie pisałem w dziale o paskach co to za pach (Canyon02 z russtime) Recenzja będzie za niedługo
W domu malowanie, więc trzódka drugiej linii (taka co ją mniej lubię ) spryzmowana w pomieszczeniu zastępczym ... Rezerwa operacyjna - na stolikach/blatach/powierzchniach płaskich ...
Proszę też zwrócć uwagę na gustowne gatki ... - nie chciało mi się foty edytować.
W domu malowanie, więc trzódka drugiej linii (taka co ją mniej lubię ) spryzmowana w pomieszczeniu zastępczym ... Rezerwa operacyjna - na stolikach/blatach/powierzchniach płaskich ...
Proszę też zwrócć uwagę na gustowne gatki ... - nie chciało mi się foty edytować.
Ktoś już dzisiaj powoływał się na "Seksmisję" to i ja się powołam:
Jest jak w tym dowcipie - po prawej k**wy, a po lewej złodzieje! A jak ktoś niczego nie ukradł - to niech się przesiądzie !
A na serio - w tym bajzlu jest logika! Na wprost - rprochowka, stare wygi wiedzą o co idzie (raz jeszcze dzięki Robert ), po prawej na tackach 6 poziomów x 20 sztuk, ale żona robiła "porządek" i dwie órne odstaja ... Po lewej - pudełka z przegródkami, w każym jakieś 20-30 sztuk (zależy w jakim stopniu kompletacji )... Na wprost na dole odwód operacyjny, w koszyczkach zegarki nad któymi pracuję/nowe zakupy/do sprzedania...
Do tego jeszcze dochodzi " stół w kuchni, 2 stoliki, 4 parapety, i stół w salonie ...
Ale wiryna jest w produkcji, więc nie znacie dnia ani godziny ...
#13 Wysłany: 2009-08-28, 22:21
Jutro mam zaplanowane wesele, nie moje oczywiście, ale w przyszłym tygodniu pokażę moje "garaże" i pudełko na paski też. Będziecie zaskoczeni, to mogą być sceny mrożące krew w żyłach.
Magazyn podręczny
Podręczna narzędziownia
Zespołownia i narzędziownia
Warsztat
Magazyn zegarków1
Magazyn zegarków 2
Burdello
Więcej wam nie pokarzę , bo to uwłacza zegarkowej godności, odpowiadam na ewentualne pytania, czasami sprzątam
#15 Wysłany: 2009-09-11, 11:03
Te szuflady jak i wszystkie meble w tym pomieszczeniu zrobiłem własnymi rękami według własnego projektu, przy docinaniu elementów zabrakło mi okleiny, postanowiłem zrobić to później i ...... i tak zostało.
Czy mi się zdarzyło nakręcić całą zawartość szuflady, raczej szuflad ... i owszem kiedyś nakręcałem wszystkie zegarki codziennie, później raz na tydzień, teraz raz na miesiąc albo i dwa i zajmuje mi to około godziny, to jest katorżnicza praca a na palcach mam odciski.