Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#3 Wysłany: 2013-01-23, 06:17
Coś nie mogę doczytać ile diengów będzie to kosztować ?
Spam [Usunięty]
#4 Wysłany: 2013-01-27, 14:58
Monter napisał/a:
Spam, zapisujemy się?
...tylko wintydż... reedycja to nie moja bajka... ale jak kcesz to cię zapiszemy ...póki co wszystko w fazie planowania... sam jestem ciekaw co wymyślą... chyba vostok europa będzie im to robić jak dojdzie co do czego...
...tarcze to pewnie będą robić sami... przynajmniej nadruk - bo speca maja na forumie... o ile dobrze doczytałem to tarcza wyjdzie 500 rubelków...
...dawno tam nie zaglądałem... a we wszystkich tematach reedycji od początku stycznia coś ponad 100 stron... ciężko się przekopać ...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 2013-01-27, 15:05
Zastanawia mnie, czy ludzie równie chętnie tworzyliby i zapisywaliby się na zegarek ze swastyką na dekielku albo innym symbolem nazizmu, bo w gruncie rzeczy niczym to się nie różni od tego, co tu jest planowane na deklu.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#6 Wysłany: 2013-01-27, 15:10
Chyba jednak się różni.I to zasadniczo.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#7 Wysłany: 2013-01-27, 15:27
Skutki obu ideologii były opłakane - miliony zamordowanych z premedytacją ludzi, więc różnicy brak. Wybaczcie, ale nie mogłem przemilczeć, bo mój wewnętrzny burak się odezwał. Już nie będę drążył tematu.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2013-01-27, 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Spam [Usunięty]
#8 Wysłany: 2013-01-27, 17:15
...machlo... masz rację... zauważ jedynie, że to projekt Rosjan a nie nasz... a ja go wrzuciłem jedynie dlatego (a ruskie robią kilka projektów), że traktuje o K-43 którym się interesuję, a wewnętrznie pomijam upamiętnienie ichniejszego dnia zwycięstwa (pabieda)... nie ma sensu dyskutować o naszym czy ich pojmowaniu symbolu krasnej zwiezdy bo to jest skakanie z jednej skrajności w drugą...
...uważam, że zegarek sam w sobie jest bezideowy... bez względu czy to ruski, niemiecki czy kiński...
...jeżeli modowie stwierdzą, że dyskusja idzie w złym kierunku proszę o umieszczenie topiku w stosownym dziale...