Nie wiem czemu jesteś taki zgryźliwy. Poważnie mówię, że przejrzałem listę wątków w dziale konkursy i poza wątkiem dotyczącym okładki nie widzę tam żadnego innego wątku którego temat miałby coś wspólnego z 2013 i kalendarzem.
Tytuł wątku nie wskazuje bynajmniej na to, że chodzi o 2013. A za leniwego raczej sie nie uważam. O to raczej posądzałbym moda, który balaganem na forum wprowadza w błąd forumowiczów...
A za leniwego raczej sie nie uważam. O to raczej posądzałbym moda, który balaganem na forum wprowadza w błąd forumowiczów...
Kolego jak na razie to masz aspiracje aby zostać forumowiczem.
Dla ułatwienia podam Ci link do jednego ważnego działu http://www.chinawatches.pl/viewforum.php?f=80
I krótki cytat z tego działu:
Cytat:
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa
Gio [Usunięty]
#39 Wysłany: 2013-01-27, 14:10
Dobra, nie chcę zadymy:-) Chociaż nie podoba mi się atmosfera tej rozmowy. Respektuję regulamin i nie zamierzam trollować. Wyraziłem swoją opinię na konkretny temat w sposób moim zdaniem nikogo nie obrażający ani nie naruszający zasad.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#40 Wysłany: 2013-01-27, 16:42
Gio napisał/a:
Dobra, nie chcę zadymy:-) Chociaż nie podoba mi się atmosfera tej rozmowy. Respektuję regulamin i nie zamierzam trollować. Wyraziłem swoją opinię na konkretny temat w sposób moim zdaniem nikogo nie obrażający ani nie naruszający zasad.
czuję się trochę wywołany do tablicy
w pierwszym poście napisałem:
Czas na przesyłanie zdjęć - 7 DNI ....do 9.01.2013 g.23:59:59 - do dowolnego Moda lub Admina.
Konkurs na wybór okładki się odbył.
Poszczególne konkursy również. Wątki mają daty - nie uważałem za konieczne wpisywanie w tytule, że chodzi o rok 2013 - bo było to oczywiste dla mnie i dla innych userów.
lecz rozumiem, że moze to utrudniać przeglądanie archiwalnych tematów - choć tu prosta zasada sprawdzająca się na wszystkich forach internetowych czyli sprawdzanie daty powstania postu.
Pozdrawiam
Grzegorz
Gio [Usunięty]
#41 Wysłany: 2013-01-27, 16:47
I tylko o to utrudnienie mi chodziło. Peace.
Powalczę w przyszłym roku
Ostatnio zmieniony przez Gio 2013-01-27, 17:04, w całości zmieniany 1 raz