Graty Spam niech sie nosi. Jako ciekawostke dodam ze byla jeszcze mniejsza wersja tego zegarka. A do tej z Netgrafiki to bym sie przyczepil do czerwonego sekundnika. Moje maja strzalke z bialym wypelnieniem. A jedna nawet swieci
...aż się sobie dziwię... ale tak... i chyba następny na Списка Желаний będzie wostocznyj 2809... bez różnicy czy wostok czy wołna byle wersja nieco zbliżona do poljota delux...
Takiego Wostoka to bym ponosił. W słusznym małym rozmiarze pod każdy rękaw się wślizgnie. Do tego stalóweczka i takie trochę seikowate wskazóweczki. Miod, malina
Uploaded with ImageShack.us
świetana luma jest w tym zegarku. Świeci jak w amfach uszatych.
Wg mojego rozeznania ta koperta to mod dla tej tarczy. Choć jest właściwa dla 2209 18 kamieni. Sam zrobiłem takiego, na kopercie od 2209 ale 23 kamieni deluxe:
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 111 Skąd: Białystok
#24 Wysłany: 2013-01-12, 12:37
Graty Spam, zaintrygowała mnie wielkośc tego Boys Watcha i przekopałem swoje szuflady.
Znalazłem nawet kilka - choć tylko jeden z czarną tarczą i niestety żaden tak piękny jak sekonda de lux.
_________________ po skończonej partii i królowie,
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
Spam [Usunięty]
#25 Wysłany: 2013-01-20, 14:41
...po małym czyszczeniu... i malowaniu tarczy...
...szkło porysowane ale na żywo wygląda niczego sobie...
Maras68 [Usunięty]
#26 Wysłany: 2013-01-20, 15:00
świetna robota, wymieniłbym szkło i na rączkę do noszenia gotów
Teraz Spam czekam na foto jak na łapie się prezentuje...