Pomógł: 8 razy Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 95 Skąd: Gdańsk
#18 Wysłany: 2013-01-07, 13:35
Cezar napisał/a:
Kieszonkowe, a czy istnieje możliwość wysłania do Ciebie zegarka w celu pokrycia lumą wskazówek i indeksów ?
Witam,
teoretycznie istnieje taka możliwość,
tylko zawsze jest ryzyko że zekarek zginie lub uszkodzą w transporcie.
A ponad to koszt wysyłki tam i z powrotem będzie kilkakrotnie wyższy
od kosztu samej masy - dlatego lepiej wziąć poprostu jeden pojemnik
masy i samemu spróbować lub ew. dać zaprzyjaźnionemu zegarmistrzowi
a on Ci to zrobi w zamian za masę za darmo a wdzięczność jego będzie ogromna .
Kolegów zainteresowanych masą zapraszam na PW.
Oczywiście istnieje możliwość odbioru osobistego z Gdańska.
A ja na bazie świecącego proszku, werniksu i odrobiny farbki którą zakosiłem dziecku popełniłem wczoraj takiego vintydżowanego radiomira. Jeszcze mu zmienie szkło bo to daje lekko niebieskawą poświatę i chyba pasek. A potem zostanie u mnie albo.... trafi na bazarek.
Generalnie barwiona farbką luma też daje radę
Hm nie mam jeszcze zadnej MM. Moze by sobie kupic jakas ladna koperte, werk, do tego jakas fajna tarcza - pokryc ja luma. Jak skoncze G1 to pomysle.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#27 Wysłany: 2013-01-10, 13:44
Michał napisał/a:
Jak skoncze G1 to pomysle.
Przyjmij inne oznaczenie niż G1 bo się jednoznacznie kojarzy jeśli uwzględnić Twoje zdolności
Czy po nałożeniu lumy zabezpieczacie ja jeszcze jakoś np. natryskując bezbarwny lakier?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#28 Wysłany: 2013-01-10, 13:47
Rafal dobrze,ze Ty to napisales
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#29 Wysłany: 2013-01-10, 13:51
ale na prawdę nie można się obrażać więc jestem spokojny o reakcje Kińskiego
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.