#1 Wysłany: 2010-03-17, 15:58 Nowe funkcje na nowym silniku
No, kumotrzy - trzeba przyznać, że przesiadka na ten silnik to jak przesiadka z motopompy na wóz strażacki. Ilość możliwych opcji i funkcji poraża.
Będę tu pisał o nowych funkcjach, których nie było na starym silniku, a które są użyteczne.
Popatrzcie kumotrzy na ten rysunek:
I na znak wykrzyknika po prawej stronie. Gdy zdubluje wam się post, zrobicie w nim błąd i byście chcieli go poprawić, a nie możecie. Albo według was wymaga post interwencji. Klikacie wtedy w ten wykrzyknik, a admini dostają powiadomienie, że jakiemuś postowi trzeba się przyjrzeć. Myślę, że to funkcja znacznie ułatwiająca nam codzienne sprzątanie.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-05-14, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#6 Wysłany: 2010-03-23, 21:19
tewie napisał/a:
Jak się oznacza posty , żeby było że przeczytane , bo dostaję jakiś komunikat
o tysiącu nieczytanych ?
jest taka opcja oznacz... jako przeczytane wyswietla sie ponizej tych które wyswietlaja sie na startowej jako nie przeczytane posty
#7 Wysłany: 2010-03-23, 21:40
Strona startowa to tzw. strona główna ? , nic takiego nie widzę , szkoda.
Blaz [Usunięty]
#8 Wysłany: 2010-03-23, 21:42
Nie, zobacz tuż pod moim postem. Na dole po prawej stronie. Ostatni punkt "Oznacz temat jako przeczytany". Ewentualnie na stronie głównej u GÓRY po prawej stronie "Oznacz tematy jako przeczytane".
Jak się oznacza posty , żeby było że przeczytane , bo dostaję jakiś komunikat
o tysiącu nieczytanych ?
...jakbyś zaglądał częściej, to miałbyś problem z głowy
tewie [Usunięty]
#12 Wysłany: 2010-03-24, 11:44
Drogi Blaz u mnie pod postem Twoim z prawej strony są tylko i wyłącznie dwa znaczki
Windows i Internet Explorer lub zamiennie Mozilla , może Ty masz co innego ale ja tak mam i tela . Może to wynika z radzaju używanej przeglądarki .
Maxio piorunie jeden - zaglądam ale nie oznaczałem bo nie wiedziałem
A dokładnie to oznaczanie tematów nie jest na stronie głównej lecz po otwarciu jakiegoś tematu , więc to już nie jest strona główna tylko tematyczna i tak powinno się informować .
Teraz to już wiem i dziękuję wszystkim za poświęcony czas .
Blaz [Usunięty]
#13 Wysłany: 2010-03-24, 11:54
Drogi Tewie, pisząc "pod moim postem" miałem na myśli "pod ostatnim postem w temacie".
Masz coś takiego:
Ostatnia opcja to "zaznacz temat jako czytany/nieczytany" w zależności jakiego tam kto urologa ma.