Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#5 Wysłany: 2010-03-23, 08:12
Szczerze z całego serca zazdraszczam tego Kristala, do tego nienawidzę bezinteresownie, ja nie mam żadnego Kristala. No i ten werk, miód malina i orzeszki.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#8 Wysłany: 2010-03-23, 14:02
Piękna wersja - większość mechanizmów z mikroregulacja ma wykończenie typowe dla późniejszych Mołni, a ta jeszcze w paski, jak 15-kamieniowe z lat '50. Cudeńko.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#9 Wysłany: 2010-03-23, 22:02
Piękny Kristal, widzę że Kumotrowie już robią sesję nienawiści, w takim razie nie będę pisał, że ja też mam takiego Kristala, bo i mnie się dostanie
Radek, widzę że masz dojście do niezłego źródełka i pewnie nie zdradzisz skąd ono wybija
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Nie zdradzę źródełka
Mogę jednak porosić źródełko czy nie "dałoby mi" czegoś konkretnego dla kolegi
Napisze jednak o nim smutną a przewidywalna prawdę...
Urok osobisty na nie nie działa...
Daje się z niego czerpać tylko gdy przyprowadza się przyjaciół... zwłaszcza Benjamina Franklina i Ulyssesa Granta, mile widziani są również Zygmunt Stary i Władysław Jagiełło, źródełko nieźle toleruje też Andrew Jacksona i Kazimierza Wielkiego
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-03-23, 22:36, w całości zmieniany 1 raz