Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 19 Gru 2012 Posty: 695 Skąd: Legnica
#1 Wysłany: 2012-12-22, 08:58 POLJOT DE LUXE automat - proszę o komentarz
Nie zdążyłem spytać przed więc powiedzcie mi coś o zegarku, którego nabyłem....
Poljot de luxe automat 29 kamieni
Pierwszy mój zakup więc pewnie wtopiłem... ale proszę o konstruktywną krytykę... Dzięki z góry
...do tego od czegoś trzeba zacząć, jeśli zaczniesz zbierać zegarki, to za rok być może zupełnie coś innego będzie ci się podobać, bo to taka ewolucja powolna jest...
Dobra cena, dobry stan.
Jak na pierwszy zakup, to wybrałeś bardzo rozsądnie
Jak oddasz na serwis, to każ panu majstrowi nałożyć trochę smoły na tubus - tarcza od strony koronki ma już lekki nalot z wilgoci, pewnie nikt nigdy tego nie robił.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 61 Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 525 Skąd: Śląsk
#7 Wysłany: 2012-12-22, 10:34
Bromborek - jak napisali moi przedmówcy. Trochę kosmetyki, smarowanie i zegarek będzie jak nowy
Cena jest OK - sam bym go przygarnął gdybym takiego nie miał
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 19 Gru 2012 Posty: 695 Skąd: Legnica
#8 Wysłany: 2012-12-22, 11:59
Dzięki wszystkim.... cieszę się, że nie jest źle z moim pierwszym zakupem... Proszę więc byście doradzili jaki pasiorek do tego najbardziejszy będzie....
no to czekam na siakieś propozycje - koledzy dajcie się poznać
A może jeszcze barszczyk?
Się kolega ruszy, poszuka, napisze PW, poczeka w kolejce, a nie od razu na gotowe
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#12 Wysłany: 2012-12-22, 15:04
ale paski handmade są dość grube nie wiem czy nie jednak coś gotowego
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.