Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#1471 Wysłany: 2012-12-18, 15:18
agaron napisał/a:
Masz z neta takie zajumane
Graty, mialem - jest piekny w realu - fotki przewaznie nie oddaja tego. Nie wiem po co sprzedalem Planuje kupic ponownie w 2013. Jakby Ci sie znudzil jakos szybko - wal jak w dym
Pozdr
strix
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#1472 Wysłany: 2012-12-18, 15:20
Se pokupowali
Kiedyś się przenosili z kizimizi, teraz trza poszukać skromniejszych progów....
Kinckie forum
Ja pier***, co tu się dziś dzieje Leży u mnie paczka, druga w doręczeniu i sobie postanowiłem, że dopiero w wigilię będą otwierane, ale jak na te nabytki patrzę... to chyba sobie coś otworzę dla poprawienia humoru
A przy okazji...Graty Panowie
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-12-18, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#1482 Wysłany: 2012-12-18, 15:50
Cytat:
Ja pier***, co tu się dziś dzieje Leży u mnie paczka, druga w doręczeniu i sobie postanowiłem, że dopiero w wigilię będą otwierane, ale jak na te nabytki patrzę... to chyba sobie coś otworzę dla poprawienia humoru
Iks ty masochisto !!!!!!
Po mojemu, to sobie Iksu coś kupic powinieneś, i dopiero potem razem odpakować