...chomior i pozostali co tutaj zajrzą - wszelkie uwagi dotyczącego nowej siedziby rozpatrywane są tutaj
Blaz [Usunięty]
#48 Wysłany: 2010-02-11, 12:55
A ja - póki nie mogę przenosić postów - ten temat zamknę, żeby się nie dublować.
Mr.x [Usunięty]
#49 Wysłany: 2010-03-12, 01:09 Zmiana nazwy działu:)
Panowie, pomyślałem, że można by było zmienić nazwę działu z Homage a'la Pam na po prostu Homage, ewentualnie dodanie dwóch innych działo Homage a'la Sub oraz Homage a'la wszystko inne:P
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#55 Wysłany: 2010-03-12, 11:29
Moim zdaniem nie ma co robic wiecej dzialow a'la cos tam .. nie jestesmy stricte homage forum .
np ile mamy homarow a'la sub - ja mam 2 , Swedos bedzie mial 1 wkrotce , moze sie jeszcze ze 3 uzbiera , to bedzie pusty dzial.
Mr X proponuje podzial jaki panuje na homage forum, tam mozna sobie to obejzec i porownac gdzie bedziemy mieli ruch a gdzie nie
Panowie zainspirowany watkiem o pilocie od Rouheleny postanowilem zalozyc watek gdzie moglibysmy sie dogadac kto kupuje zegarek tak by sobie nie wchodzic w droge.
Bardziej mam na mysli zakupy u sprzedajacych ktorzy jeden po drugim wystawiaja aukcje tych samych zegarkow w licytacjach.
Ale mozna sie rowniez zgadywac w pojedynczych przypadkach.
Mysle ze to moze byc dobry pomysl bysmy sie nawzajem nie przelicytowywali...zwlaszcza ze obecnie juz nie widac nickow w licytacjach a zapasy zegarkow sa spore u sprzedajacych (przynajmniej niektorych).
Generalnie jestem za,z tym wyjątkiem że wykluczamy całe serie rezerwacji, czyli rezerwujemy pojedyncze aukcje, tzn , rezerwacja dotyczy tylko jednej aukcji i do jej odwołania nie rezerwujemy innych. To powinno dac równe szanse innym kumłotrom i wykluczy rezerwację całego jebaja czy alledrogo.