Pomóżcie cos wybrać fajnego. Styl dowolny, fajnie jakby był na bransolecie ale niekoniecznie. Automat, kwarc bez znaczenia. No i aby dotarł do gwiazdki choc najlepiej jak by był do kupienia na miejscu. Licze na was - ja po ostatnich przeżyciach mam pustkę w głowie;)
Ostatnio zmieniony przez olek 2012-11-26, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
seika skx,fff, co-tam-chcesz, w tej kasie orient ray albo duże mako napewno, w jakimś stylu ma to być, pilotka czipo jest fajna i chyba w tym pieniądzu.
nie mam prowizji,ale to co pokazuje to zawsze chińska produkcja, której jestem poniekąd fanem i dlatego tu jestem, zachwyty nad rolkiem mogę poczytać gdzie indziej
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-11-26, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Szymon [Usunięty]
#9 Wysłany: 2012-11-26, 21:01
Cezar napisał/a:
Olek w dziwadłach bardziej gustuje, patrząc po wcześniejszych zakupach.
A Wy mu takie standardy podsyłacie....
Z dziwadeł to Stauer ma bardzo fajne (niektóre nieznacznie przekraczają 5 stów)
Pomóżcie cos wybrać fajnego. Styl dowolny, fajnie jakby był na bransolecie ale niekoniecznie. Automat, kwarc bez znaczenia. No i aby dotarł do gwiazdki choc najlepiej jak by był do kupienia na miejscu. Licze na was - ja po ostatnich przeżyciach mam pustkę w głowie;)
...a może stówa na zegarek ...a cztery na alkohol/kobiety/inne przyjemności ...jeszcze online nie ma, ale w papierowej gazetce lidla znalazłem 6 fajnych chronokfarców z 3letnią gwarancją...za 99zyla... ....zostałoby na parę kartonów piwa i wina i wódki.... ...przed sylwkiem jak znalazł
_________________ lepsze jutro było wczoraj