_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#17 Wysłany: 2012-11-26, 09:48
Optonic napisał/a:
Ciekawe skąd osoba wie że dziś noszę.
znane jest Twe przywiązanie do "wynalazków"
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 18 razy Dołączył: 07 Mar 2012 Posty: 2129 Skąd: Kraków
#25 Wysłany: 2012-11-26, 13:28
TowRoupas napisał/a:
A to on rudy jest,brązowy?
Moje pierwsze skojarzenie to był bursztynowy Ale w sumie miodowy też by pasował, acz na pewno nie byłby to miód akacjowy, tylko, bo ja wiem, gryczany może
A nie ma sprawy, ale za parę godzin, telefonem nie dam rady zrobić zbliżenia.
Wczoraj zaglądałem, bidnie tam, oj bidnie , można powiedzieć że wiatr w środku hula
[ Dodano: 2012-11-26, 20:44 ]
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Spam [Usunięty]
#29 Wysłany: 2012-11-26, 20:59
Optonic napisał/a:
...bidnie tam, oj bidnie , można powiedzieć że wiatr w środku hula
...mua ewentualnie przygarnie te kilka gram blachy ... graty za całość...
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#30 Wysłany: 2012-11-26, 21:09
Dzięx
A tak mi się włąśnie zdawało, że Baumgartner jakiś. Mimo szmatławego wyglądu te blaszakichodziły nieźle. Niewiele ich zostało, bo były dość delikatne i uchodziły za nienaprawialne. W Polsce zegarmistrze odmawiali nawet czyszczenia ich: "panie, a jak to mi to po złożeniu nie ruszy, to co ja zrobię?"