Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#16 Wysłany: 2012-11-17, 10:01
bEEf napisał/a:
Te, pany, a co jest nie tak z tymi klamrami? Coś jakościowo, technicznie nie tego? Czy po prostu brzydkie i/lub za drogie?
Cenię sobie klamerki od Kaina, mam ich kilka i kolejna w drodze. Wg mnie (a mam i jedne i drugie po kilka szt) są lepsze od tych ze Strap Culture, choć opinie w necie zdecydowanie wskazują na klamry SC.
Ale tutaj imho Kain (jak wspomniałem wcześniej) chciał wyprodukować budżetową wersję klamerek od WotanCrafta i mu to całkowicie nie wyszło .. Podobnie jak nick555 macać - nie macałem, ale na zdjęciach nie wyglądają zachęcająco ..
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#21 Wysłany: 2012-11-18, 23:00
Po przyjrzeniu się stronie Wotancrafta stwierdzam: ci cali Paneraisti to jest cholerna kopalnia złota. Ściorany paseczek Super Original Special Edition Z Wisienką Na Czubku za 270 dolców. "Hand-Curved Buckle Pin: Just like the Good Old Days", phew.
pozdrawiam
Narfas
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-11-18, 23:01, w całości zmieniany 1 raz