bransoleta nie jest IMHO aż tak dobra, jak zazwyczaj pisze się o bransach od Monsterów.
Tyle, że ta od Mini monstera ma ponoć niewiele wspólnego z tą od tradycyjnych potworów ALe imo zegarek w tych pieniądzach jest zajebibi - sam mam 2 sztuki
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 24 Sty 2012 Posty: 175 Skąd: Wawa
#1490 Wysłany: 2012-11-14, 16:22
Iks napisał/a:
Tyle, że ta od Mini monstera ma ponoć niewiele wspólnego z tą od tradycyjnych potworów ALe imo zegarek w tych pieniądzach jest zajebibi - sam mam 2 sztuki
No właśnie nie zdawałem sobie z tego sprawy, że to są różne bransy. Ale to prawda - zegarek jest naprawdę, naprawdę mocarny
No właśnie nie zdawałem sobie z tego sprawy, że to są różne bransy. Ale to prawda - zegarek jest naprawdę, naprawdę mocarny
A tak na żywo, nie za wielkie są te indeksy w stosunku do tarczy?