Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#18 Wysłany: 2012-11-12, 22:06
Imo nie, bo wskazówka godzinowa wychodzi poza wewnętrzny okręg.
Edit
Gdzie ja to zobaczyłem sam nie wiem, na usprawiedliwienie mam tylko to że z młodą i Franią sam jestem i zalatanym
Co mnie pogło z ta godzinową
ale ta godzinowa jakaś taka grubaśna
Edit 2
ale mnie ten Symela zmylił
Ja już tu biję się w piersi że coś pop*@^ w ocenie zegara Iksa, a przecież odnosiłem się do tego co pokazał symela
alem zakręcony
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-11-12, 23:07, w całości zmieniany 4 razy
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#19 Wysłany: 2012-11-12, 22:08
Dodatkowo za duże IMO cyfry minut dają brzydką asymetrię na górze. I logo też nie pomaga.
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#23 Wysłany: 2012-11-12, 23:36
Banglają te linki, ale to jakieś kfarce wydumane, całkiem od czapy w kwestii przedmiotowego Sztajnharta.
Kurde, ta koronka mnie sie podoba. Mają taką stalową do Unitasa? I dekiel fajny. Bym se w moim Nav-B Uhr II podmienił...
Dawno na stronkę Sztajnhart nie zaglądałem...
Ostatnio zmieniony przez Korba 2012-11-12, 23:39, w całości zmieniany 1 raz
Ten nowy Steinhart ponoć z tytanu wykonany. Jest to ten lepszy tytan? Twardszy od stali?
Blaz [Usunięty]
#28 Wysłany: 2012-12-03, 12:32 Re: tytan
kesek napisał/a:
Ten nowy Steinhart ponoć z tytanu wykonany. Jest to ten lepszy tytan? Twardszy od stali?
Utwardzany tytan robią tylko trzy firmy japońskie: Casio, Citizen, Seiko. Zegarek z tytanu jakiejkolwiek innej firmy jest z tytanu zwykłego.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#29 Wysłany: 2012-12-03, 13:45
że taki mały offtop sobie pozwolę...
Sinn czy tam Damasko (nie pamiętam) to ten materiał utwardzany to mają stal?
Bo pamiętam, że na bank mają utwardzany i od razu sobie zrobiłem skrót myślowy, że tytan ale może coś z pamięcią nie tak...