Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#91 Wysłany: 2012-11-09, 18:15
Yakovlev napisał/a:
(Dlatego ich nie noszę. Zresztą innych też nie )
Bo się nie znasz na dobrym łazęgo
Ta ruska była na dodatek tak twarda, że potrafiłem ją przy odrobinie szczęścia "postawić" jak była zapięta - zegarek nie potrzebował demonstratora
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-11-09, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#93 Wysłany: 2012-11-09, 18:40
Ciniol napisał/a:
...
Ta ruska była na dodatek tak twarda, że potrafiłem ją przy odrobinie szczęścia "postawić" jak była zapięta - zegarek nie potrzebował demonstratora
To nie "odrobina szczęścia" tylko Twoje kłaki miedzy ogniwami ją trzymały, bucu
_________________ The future will start tomorrow, not today.
...
To nie "odrobina szczęścia" tylko Twoje kłaki miedzy ogniwami ją trzymały, bucu
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#96 Wysłany: 2012-11-09, 20:22
Ciniol napisał/a:
Yakovlev napisał/a:
(Dlatego ich nie noszę. Zresztą innych też nie )
To chyba miałes takie bransoletki od rakiety bo te moje sa miekkię, poza tym moje uszatki zdecydowaną większość czasu spędzają w witrynce, także nie depilują mi nadgarstków
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#97 Wysłany: 2012-11-10, 00:01
Yakovlev poprawiłeś mi humor
łazęgo
a co do brans to mam nawet chyba jeszcze ze dwie sztuki - wezmę na zlot to sami zobaczycie
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#104 Wysłany: 2013-03-06, 08:27
A do mnie taka niepełnosprawna pacjętka zawitała . NIe miała koronki, ani wałka, ale tyle o ile podpasiła koronka z wałkiem od jakiegoś komandirskiego, tylko, nie dokręca się do końca bo wałek za długi. Ale chodzi i to dokładnie No i nie da się ukryć , że brak jednego ucha. Także jakby ktoś miał ucho, albo wałek z koronką to chętnie zanabędę