Powiem ci Felek tylko tyle : ciesz się chłopaku że za zakup kolejnego w tym miesiącu to by mnie moja towarzyszka małżowina spakowała na stałe, a nie na urlop ... Daje radę!
Poka jak mu się jarzy ?
Sawim [Usunięty]
#305 Wysłany: 2009-09-08, 15:02
@sszwedo, jasne. Jak się da, to się zrobi
@TowRoupas, tak cena okolo 110$ z tytanem i szafirem, a klapka... jak we wszystkich Malynach, sluży chyba głównie do ... klapkowania. Fajnie, że Ci się podoba
qbapiasek Gość
#306 Wysłany: 2009-09-09, 13:33
Potrzeba posiadania nurka (oraz wątpliwości co do posiadania Alphy wygladającej jak omega) wygrała i w następstwie tego taki oto zegarek zakupiłem:
Zdjęcie nie moje, zapożyczone z WUS (cholera szkoda), ale właśnie taki zestaw (bez koralików - nie mój klimat ) będzie bo już zamówiłem również NATO na russtime
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#307 Wysłany: 2009-09-09, 13:45
Quba nurek casio to zawsze dobry zakup choć kwarc , jestem na bierząco jeśli chodzi o zegarki dla nurków do nabycia w slepach ze sprzętem nurkowym i tam nikt już nie pływa w samurajach sumo marinerach czy doxach tam króluje kwarc w wydaniu zwykłym plus kompy nurkowe też kwarce .
qbapiasek Gość
#308 Wysłany: 2009-09-09, 13:55
Do tego ten Casio ma bardzo fajne podświetlanie 2 diodami led Nurkować z nim to ja nie będę, podoba mi się jako użytkowy zegarek na co dzień I nie jest tak ostro rżnięty z innych (chyba )