A mnie bardzo przypadła do gustu ta kombinacja złota, czerni i figlarnie zadartej sukienki ukazującej białą haleczkę
Wizualnie wolę wersję pierwszą.
Gdybym miał w niej coś zmieniać to:
Wizualnie: Wyleciałyby napisy o turbinie lub innych pierdołach a na dole powinno być po prostu made in china czy coś w ten deseń. Żadnego ściemniania. Przypuszczam też, że po zakupie przestyawiłbym wskazówkę sekundnika o 180 stopni tak by była lepiej widoczna.
Technicznie: Zamiast prawego datownika wolałbym wskaźnik rezerwy chodu (bez jakiejkolwiek zmiany stylistyki). Datownik mógłby pozostać jeden (data) lub na białym pasku zamiast retrocośtam dni tygodnia i dyskretna, nie rzucajaca się w oczy rameczka zaznaczajaca dzień współosiowa z wskazaniem daty.
Wnisek (może nie całkiem poważny)...
Muszę pisać do Sea-Gulla by wypuścili któryś ze swoich automatów w takim opakowaniu...
Szkoda tylko, że nie chcę zamówić 10000szt bo wówczas dostałbym pewnie nawet wbudowaną fontannę na życzenie
Gdy dałeś link ucieszyłem się, że jest "stara" wersja wizualna ze wskaźnikiem rezerwy...
Dziękuję za link - dzięki niemu pod rozwagę weszła jeszcze wersja w negatywie do tej którą pokazałem .