Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 602 Skąd: Wrocław
#33 Wysłany: 2012-10-18, 19:13
Cezar napisał/a:
Ojojoj... to może lepiej idź w stronę 40-ek
Pewnie perspektywa swoje zrobiła, ale duży wygląda
No to jest racjonalne, ale co ja zrobię, że tarcza, która mi się spodobała miała 39 mm? Nie włożę tego w kopertę 40.. nie zawsze musi wygrywać rozum
Zdjęcie też wyszło mocno niefortunnie, bo walczyłem z paskiem, który jest sporo za duży, się dziad przekrzywił na nadgarstku.. normalnie wygląda tak, że końcówki uszu pokrywają się z końcem łapy więc jest znośnie. Btw. przyłożyłem go sobie do Kemmnera Marine (koperta 42) i lug to lug jest krótszy od zegarka Rolanda. Koperta jest też bardzo cienka (11 mm, a ma wypukłe szkło), więc zegar się jakoś w łapę wtapia
Santino napisał/a:
Oj oj, toć to prawdziwa młotkowana kłalita!
a najlepsze jest to, że nikt na forumie takowej nie ma
Santino napisał/a:
Chyba musisz więcej stejków jeść
Niestety to tak nie działa, brzuch rośnie a łapa dalej jak u pryszczatego nastolatka
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#34 Wysłany: 2012-10-18, 19:15
Zegarek fajny.
vodka, ja wpierdzielam, jak głupi. Mam w cholere wysiłku fizycznego, a tylko brzuch rosnie Co zakładam zegarek to jakiś za duży się wydaje
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-10-18, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi