Z racji posiadania kiedyś niebieskiego Excursionista, bliskiego zakupu Foki, planowanego niebieskiego Sumo jak i ogólnego sentymentu do zegarków z granatową tarczą też chętnie dołączę do takiej grupy, jeśli oczywiście powstanie.
Ale kolor nicka proszę mi zostawić jak jest, brąz jest poza konkurencja
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#9 Wysłany: 2012-10-17, 21:51
Ja już jestem modem grupy Seikoholików... Nie wiem czy można mieć dwie
Może by Cezar kolorek oddał, co aby pasował do nazwy grupy - niebieskie zboki
_________________ World Wide Watches
Ostatnio zmieniony przez pasti 2012-10-17, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Jak decyzja zapadnie na wyższym poziomie to ten swój sprzeciw wiesz gdzie będziesz mógł sobie .....
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Cezar pewnie że nie, ale na brutalną siłę co poradzisz? Jak Ci zabiorą kolor niebieski to pierwszy pójdę z Tobą na barykady.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-10-17, 22:10, w całości zmieniany 2 razy