Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#1 Wysłany: 2012-10-11, 18:02 Tribute to .. czy podrupka ?
Jest na szczycie mojej wish listy, wzdycham, tęsknię, pożądam .. To jeden z nielicznych zegarków, za który byłbym chyba gotów sprzedać wszystkie posiadane i zostać jednozegarkowcem ...
I od kilku tygodni biję się z myślami .. JakeB, kradziej Maxiowych pomysłów , miał od jakiegoś czasu w swojej ofercie zegarek z cyklu "tribute to ... "
Obecnie są dostępne części do samodzielnego wykonania takiego moda (??). No właśnie. Czy to jest mod? Mój wewnętrzny burak ma pewne wątpliwości ..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#2 Wysłany: 2012-10-11, 18:11
Tomek, nie wiem jaki masz stosunek do modów, prawi kopii, czy podobienstwa miedzy zegarkami róznych firm
Jesli chodzi Ci o wygląd to pewnie rób.Jezeli czy prestiż z posiadania Tudora to zbieraj kasiorkę. Założysz na nadgarstek, stwierdzisz , że to nie to... pójdzie do ludzi. Lepiej sprawdzić i wiedzieć, niż się zastanawiać
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#5 Wysłany: 2012-10-11, 18:19
Santino napisał/a:
Zdecydowanie nie iść.
Santino, a dlaczemu nie? Z mojego punktu widzenia MQJ nie jest tu alternatywą (choć RafflesTime ma oczywiście fajne tarcze i wskazówki) ze względu na niepewną wodoszczelność, a zależy mi na w pełni użytkowym nurku tak jak FFF.