Tez gdzies na WUC czytalem o tym ze.oni sa podwykonawca, na stronie pisza ze normalny nurek i mozna sie nuzac w nim. A cos jeszcze ciekawego macie? ma ktos na forum to cudo? z odtworczym chodzilo mi zeby to nie byl kolejny klon seamastera czy rolka.
Tez gdzies na WUC czytalem o tym ze.oni sa podwykonawca, na stronie pisza ze normalny nurek i mozna sie nuzac w nim. A cos jeszcze ciekawego macie? ma ktos na forum to cudo? z odtworczym chodzilo mi zeby to nie byl kolejny klon seamastera czy rolka.
Nie są żadnymi podwykonawcami, tylko robią zegarki, które sobie potem możesz markować. Kup 1000 sztuk, to ci napiszą "capt66" na tarczy. A Deep Blue kazał sobie napisać Deep Blue, i w ten oto sposób uszlachetni wstrętny chiński badziew A może i usłismejdził
Oglądalem te Juźki, i mają te same dokładnie zonki co i DB - czyli bywają krzywo nadrukowane pierścienie tarczy. Natomiast są od rzeczonego DB o polowę tańsze, jeśli zatem jest to ten sam zegarek - to po co przepłacać ?
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#24 Wysłany: 2012-10-03, 10:37
odpowiedz jest jedna - mako albo big mako.
Ewentualnie cos od seiko (5 sports, SNZF, uzywke SNZH etc. - jak sie znudzi, to wszystko na 7s26 zmodujesz az sie znudzi modowanie).
[ Dodano: 3 Październik 2012, 11:39 ]
a mozna i taniej i dobrze:
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#29 Wysłany: 2012-10-05, 15:30
ALAMO napisał/a:
Natomiast są od rzeczonego DB o polowę tańsze, jeśli zatem jest to ten sam zegarek - to po co przepłacać ?
no nie wiem,
Za 750 zł stoi po jakimś drobnym upuście w atomic a mozna wytargować więcej jak ktoś umie.
Ale załóżmy, że 750 z przesyłką.
A ile wychodzi Jiusko po cłach, przesyłce itp? Wydaje mnie się, że więcej - już to było gdzieś przy temacie o db liczone ale nie pamiętam.
Ktoś zna cenę tego juska?
Gdybym miał decydować jeszcze raz to wziąłbym w atomicu ponownie.
Bo tak btw to mam takiego zielonego i też polecam! Fajny watch, będzie na zlocie.
Ale on jest nieco przybajerowany, za to Big Mako to świetny wybór głównie ze względu na uniwersalność, niską cenę, jakość i wygląd 1000K $ !
Chyba też se muszę odkupić