Aż się prosi żeby zapiać ją na gume.Ta oryginalna pofalowana trochę razi , ale nie brakuje innych opcji.Skora jakoś średno przynajmniej dla mnie.tylko guma i wtedy będzie gruby lans nad Bałtykiem
Ostatnio zmieniony przez transikk 2012-02-05, 05:03, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 16 Kwi 2010 Posty: 456 Skąd: POZnan*
#47 Wysłany: 2012-05-25, 21:49
Koledzy powrócę do tematu.
Co prawda kupując BBM od chomiora dostałem go w zestawie z kilkoma pasiorami ale zastanawiam sie ostatnio czy ktoś jużnie próbował zestawiać BBM z jakimiś pomarańczowymi lub żółtymi paskami (może jakiś karbon)?
Może dodać trochę koloru na wakacje.
Wszelkie fotki wskazane.
Podbiję, bo bransoleta w moim obecnym big maku wyjątkowo brzęczy Trafiła mi się jakaś niespasowana i grzechocze jak grzechotnik... szukam czegoś, paska raczej, ale żeby zakryć nieco te dziurka między teleskopami a kopertą - help !
poprzyginałem - dalej brzęczy tak się jeszcze zastanawiam jakby dać coś na teleskop (albo po prostu grubszy teleskop), wydaje mi się, że jest za cienki względem otworów w maskownicy i tam całość lata.
Panowie, a wracając do paska... takie cuś znalazłem:
- to oemówki ala guma do omegi PO, znacie coś podobnego może? Ewentualnie źródło takich dobrej jakości?? Wiadomo, że wolałbym kauczuk, ale nawet silikon będzie lepszy od tej grzechotki
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#56 Wysłany: 2012-10-04, 21:32
Zamów sobie handmajda z lekko przesuniętym mocowaniem dla teleskopu i już. Dla usztywnienia dodasz tulejkę 20mm i będzie git. Czarny z pomarańczowym szyciem.